Onze diensten

Bekijk hieronder het aanbod van onze diensten om een indruk te krijgen wat Schildersbedrijf Roelof Kreeft allemaal voor u kan betekenen.

Nieuwbouw

Heeft u plannen voor een nieuwbouw woning en zoekt u nog een schilder met ervaring om uw nieuwe woning om te toveren tot een warm thuiskomen? Schildersbedrijf Roelof Kreeft zorgt ervoor dat uw nieuwe woning in de gewenste kleuren wordt geschilderd.


Renovatie

Het renoveren van uw woning brengt veel detailwerk met zich mee. Zo weten wij u altijd van het juiste advies te voorzien om uw gerenoveerde woningen weer in de perfecte kleuren te krijgen.


Onderhoud

Een grote onderhoudsbeurt aan de buitenkant of binnenkant van uw woning? Of gewoon wat kozijnen die een nieuwe lik verf nodig hebben? Voor onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons ook altijd aan het juiste adres.


Glaswerk

Ramen vervangen in uw woning? Nieuwe ramen in uw schuur? Enkel, isolatie HR++ of zonwerende beglazing door een vakman gezet behoord ook tot onze diensten.


Spuitwerk

In plaats van het traditioneel schilderen met de kwast en de roller, wordt een spuitmachine gebruikt. Dit geeft vele voordelen t.o.v. het traditioneel schilderen van kozijnen, deuren, plinten, trappen etc.


Wandafwerking

De opmaak of afwerking van de wanden bepaalt de sfeer en uitstraling van een (woon)ruimte. Er zijn verschillende manieren van wandafwerking. Denk hierbij aan behangen, glasvezel, muurverven, spuitwerk en stucwerk.